Hullu ku pullosta tullu

Historian havinaa kahden vuoden takaa, onko mikään muuttunut?? No ei juurikaan…

18.5.2019

”Anteeksi, förlåt ja sori. Hiljaista on ollut.
Sumppulinnassa sitä vastoin on ollut kaikkea muuta kuin hiljaista, puuhaa, hoppua ja tekemistä on riittänyt. Tasan kuukausi sitten saavuimme suomeen ja kun nyt summaan mitä on kuukauden sisään mahdutettu, pyörryttää ja pierettää samaan aikaan. Ihan tosi. Tässä kohtaa tule se tunne, että ketään ei kiinnostaa ranskalaiset viivat, mutta otetaan riski.

-On odotettu muuttokuormaa, odotettu ja epäilty jo kaikkea ikävää, mutta kun se lopulta yöllä saapui, siitä oli unohtunut peräkärryn rekisteriote sekä espanjan terminaaliin pari laatikkoa. Sattuuhan niitä. Hurja paine Ikean pikkulaatikoille, sillä niistä pitäisi sitten joskus saapuessaan löytyä lihamyllyä ja aika läjä vaatetta. Sekä ne tavarat jotka sinne pakattiin…
– On aloitettu  uusi työ. Herätty kello viisi tai kuusi ja seitsemältä jo jobbahousissa. Pikaisesti summattuna olen haravoinut  hautuumaalta (#parasduuni) talven roskia pois, noin kuusikymmentä tuntia. Nyt vuorossa mullan vaihto.  Hurjan meditatiivistä ja juurruttavaa hommaa, mutta melko mahtava suoritus keski-ikäiseltä naiselta jolla sairaskertomuksissa sanat pullistuma, madaltuma, kuluma, rikko ja joku reumakin. Hampaat irvessä ja ihan hiljaa, koska on kivaa.
-On harjoitettu hierontaterapeutin ammattia, koska sekin on kivaa.
-On roudattu ja sisustettu ja tuunattu teinin uutta huonetta, Torvania, Musacorneria ja Marilynia. Niistä kuulette vielä…
-On istutettu  kukat, kurkut, salaatit ja ruohosipulit.
-On nautittu paikallisen tanssikoulun oppilasnäytöksestä, ja kirjoitettu siitä tulevaan paikallislehteen  ja aasinsiltaa siitä, haettu neljännen kerran avoimen yliopiston kirjoittajalinjalle, tällä kertaa onnistuneesti. Hyvä minä.

Onhan tuossa jo….

Mutta syyt ja selitykset siksees, lupaan. Törkeä tahti rauhoittuu kyllä, mutta nyt ensin lähden tästä stailaamaan yhtä iiiiihanaa kesäkauppaa pystyyn.

Toiminnan nainen kiittää ja kuittaa. Vi hörs! ”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s