Asuntoartisti

Hei kaikki arjen kaaoksen alle jääneet, siis te jotka kirjaimellisesti raivaatte tienne huoneesta toiseen, koska sotku ja sekamelska. Ja jos satutte olemaan vielä suht lähellä Hankoa, niin onneksi olkoon. Avuksesi saapuu Asuntoartisti Riikka.

Siivoan sotkut, raivaan romut ja järjestelen ne tolkun järjestykseen. Noin lyhyesti.

Kuinkas tähän päädyttiin??

Kun kuulin ensimmäisen kerran Marie Kondosta (mimmistä joka teki miljoonia sillä että neuvoi rullaamaan vaatteita kaappiin ja luopumaan ylimääräisestä tavarasta) totesin että Marie, tuon minä tiesin ennenkuin olit syntynyt. No okei, minä en rullaa mitään, mutta en hilloa tavaraa nurkissani, jollei tavara ole kaunis, tarpeellinen tai tunnearvoltaan tärkeä. Muut kiertoon.

Kun kolme kuukautta kuuntelee selkää, selittää sinne sun tänne sen 30 vuotta vanhoja oikkuja ja oireita. Kun ei tiedä kumpi on tylsempää kiukutella päivittäisistä kivuista vai puhua niistä. Kun tauoton liike on ainut lääke. Laattalattian saumojen pesu ja imurointi sekä sukkalaatikon inventointi ja … LIIKE ON LÄÄKE! Päässä syttyy kirkas lamppu, että hitto miksei? Tätä asiakkaille!?

Näin syttyi uusi tähti siivousalalle. A star is born.

Mutta mikä parasta, raivaan osa-aikaisesti, jotta jää aikaa Sumppulinnalle. Täällä onkin otettu keväästä ilo irti, riemu suorastaan räjäytti katon kun pihaan peruutti jo toistamiseen Martti Poutiaisen siirtolava. Nyt alkaa keijumetsä näyttämään asuinkelpoiselta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s